Aquest passat 9 de juny va ser el darrer dia per participar al concurs de fotografia i vídeo de la Vall del Sió. Ara durant l’estiu es reunirà el jurat, encarregat d’analitzar les fotografies i vídeos participants al concurs, i està previst que al setembre es faci públic la composició del jurat, el veredicte, i la data en la que tindrà lloc el lliurament de premis.
Aquesta primera convocatòria ha tingut lloc a través de la xarxa social ‘instagram’, on els participants han anat publicant imatges i vídeos tot indicant a quin dels 15 municipis de la Ruta del Sió estava referenciat, tot fent servir l’etiqueta #viaverdadio.
Entre els requisits per participar al concurs, també calia seguir el perfil oficial del projecte a la xarxa instagram, @rutadelsio, i als perfils turístics de les tres comarques implicades, la Segarra, l’Urgell i la Noguera, i a més, etiquetar un amic amb qui compartir els premis.
Els premis han estat cedits per diferents productors i restauradors locals, i inclouen tres àpats per a dos persones, un per a cada comarca, cortesia del Restaurant Montfalcó de Montfalcó Murallat, el restaurant Blanc i Negre d’Agramunt, i el restaurant Cal Fuster de Butsènit d’Urgell. També hi haurà diferents lots amb productes cedits per Pastoret de Sant Guim de Freixenet, Dàlit Natura de Cervera, Cal Pou conserves artesanes de Plans de Sió, el celler Costers del Sió de Balaguer i l’IGP Torró d’Agramunt.
Aquesta primera convocatòria ha tingut lloc a través de la xarxa social ‘instagram’, on els participants han anat publicant imatges i vídeos tot indicant a quin dels 15 municipis de la Ruta del Sió estava referenciat, tot fent servir l’etiqueta #viaverdadio.
Entre els requisits per participar al concurs, també calia seguir el perfil oficial del projecte a la xarxa instagram, @rutadelsio, i als perfils turístics de les tres comarques implicades, la Segarra, l’Urgell i la Noguera, i a més, etiquetar un amic amb qui compartir els premis.
Els premis han estat cedits per diferents productors i restauradors locals, i inclouen tres àpats per a dos persones, un per a cada comarca, cortesia del Restaurant Montfalcó de Montfalcó Murallat, el restaurant Blanc i Negre d’Agramunt, i el restaurant Cal Fuster de Butsènit d’Urgell. També hi haurà diferents lots amb productes cedits per Pastoret de Sant Guim de Freixenet, Dàlit Natura de Cervera, Cal Pou conserves artesanes de Plans de Sió, el celler Costers del Sió de Balaguer i l’IGP Torró d’Agramunt.