S’ajorna al setembre l’anunci dels premiats del concurs de fotografia
Aquest passat 9 de juny va ser el darrer dia per participar al concurs de fotografia i vídeo de la Vall del Sió. Ara durant l’estiu es reunirà el jurat, encarregat d’analitzar les fotografies i vídeos participants al concurs, i està previst que al setembre es faci públic la composició del jurat, el veredicte, i la data en la que tindrà lloc el lliurament de premis.

Aquesta primera convocatòria ha tingut lloc a través de la xarxa social ‘instagram’, on els participants han anat publicant imatges i vídeos tot indicant a quin dels 15 municipis de la Ruta del Sió estava referenciat, tot fent servir l’etiqueta #viaverdadio.

Entre els requisits per participar al concurs, també calia seguir el perfil oficial del projecte a la xarxa instagram, @rutadelsio, i als perfils turístics de les tres comarques implicades, la Segarra, l’Urgell i la Noguera, i a més, etiquetar un amic amb qui compartir els premis.

Els premis han estat cedits per diferents productors i restauradors locals, i inclouen tres àpats per a dos persones, un per a cada comarca, cortesia del Restaurant Montfalcó de Montfalcó Murallat, el restaurant Blanc i Negre d’Agramunt, i el restaurant Cal Fuster de Butsènit d’Urgell. També hi haurà diferents lots amb productes cedits per Pastoret de Sant Guim de Freixenet, Dàlit Natura de Cervera, Cal Pou conserves artesanes de Plans de Sió, el celler Costers del Sió de Balaguer i l’IGP Torró d’Agramunt.
 
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i raons tècniques, per a millorar la teva experiència de navegació, per a emmagatzemar les teves preferències i, opcionalment, per a mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Hem inclòs algunes opcions de configuració que et permeten dir-nos exactament les cookies que prefereixes i les que no. Prem ACCEPTAR per a consentir totes les cookies. Prem CONFIGURACIÓ per a decidir les opcions que prefereixes. Per a obtenir més informació sobre les nostres cookies accedeix a la nostra Política de cookies aquí: Més informació
Configuració Accepto